Frintová byla nejlepší Češkou v závodě MS v Kapském Městě

Třetí závod seriálu mistrovství světa v triatlonu hostilo o víkendu Kapské město a na startu se objevili hned čtyři čeští triatlonoví reprezentanti. Nejlépe si vedla Vendula Frintová, která opět zajela výborný závod a brala 15. místo, Petra Kuříková doběhla na 34. místě. Jan Čelůstka bojoval o další potřebné body pro kvalifikaci na OH v Riu a skončil na 26. místě. Jan Volár zažil smolnou premiéru a obsadil 59. místo.

projít na článek

Frintová zazářila ve Světovém poháru na Novém Zélandu

Česká triatlonistka Vendula Frintová byla hodně vidět v závodě Světového poháru ve městě New Plymouth na Novém Zélandu a nakonec obsadila třetí místo, když za vítězkou zaostala o sedm vteřin. Jan Čelůstka doběhl v závodě mužů na 21. místě.

projít na článek

Frintová zazářila na Světovém poháru

Česká triatlonistka Vendula Frintová i v Turecku v závodě Světového poháru potvrdila, že letošní sezona ji zastihnula v dobré formě. Ve městě Alanya doběhla na druhá. V závodě mužů skončil nejlépe Přemysl Švarc na 13. místě.

projít na článek

Frintová vylepšila nejlepší výsledek českého triatlonu na MS!

Česká reprezentantka Vendula Frintová přepsala historické tabulky českého triatlonu. V závodě seriálu mistrovství světa skončila v Aucklandu čtvrtá. Jde o vůbec nejlepší český výsledek. Dosavadním maximem bylo šesté místo, které zajela rovněž Frintová v k

projít na článek

Triatlonistka Frintová před novou sezonou

Česká triatlonová reprezentantka Vendula Frintová v srpnu na olympiádě přepsala 15. místem nejlepší český ženský výsledek v závodě pod pěti kruhy. A i když vzpomíná na Londýn jen v dobrém, soustředí se především na budoucnost.

projít na článek

Triatlonistky v Londýně skončily v elitní dvacítce!

České triatlonistky Vendula Frintová a Radka Vodičková v olympijském závodě jely na krev a odměnou jim bylo umístění v elitní dvacítce. Frintová doběhla na 15. místě, oproti Pekingu se zlepšila o osm míst a přepsala i nejlepší český ženský olympijský výsl

projít na článek