Kdy a proč do svého jídelníčku zařadit oblíbenou bezlepkovou potravinu, kterou můžete připravovat na stovky způsobů? Jestliže ještě nejíte jáhly, dovolte nám, abychom vám je představili. Co jsou jáhly? Jáhly jsou malé žluté kuličky o průměru přibližně jeden milimetr, které vznikají vyloupáním prosa. V klasické staročeské kuchyni mají své nezastupitelné místo. Tradiční pokrmy jako jáhelník Zdroj
Slyšeli jste někdy o Buddhově ovoci? Jedná se o plody stromu siraitia grosvenorii, který roste v Číně. V čem je toto ovoce výjimečné a proč ho přidat do svého jídelníčku? Původ názvu mnišského ovoce Pro zelené plody, které po usušení změní barvu na hnědou
projít na článekUž jste zkusili alespoň párkrát do týdne zařadit do svého jídelníčku ovesnou kaši, která má mnoho zdravotních benefitů? Jestli ne, tak to musíte zkusit. Vaše trávení bude za takovou porci zdraví jednoznačně děkovat.
projít na článekKvětákový mozeček se dříve připravoval velmi často, ale poslední dobou z našich talířů téměř vymizel. Což je škoda, jídlo je to velmi chutné, rychle hotové a zdravé. Navíc mám zde tip jak si ho zpestřit, přidejte k němu jáhly.
projít na článekTady je naše Otázka týdne: Pozoruješ nějaký vliv svého jídelníčku a načasování na pracovní výkon? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).
projít na článek200 g jahel200 g kysaného zelí0,6 l vody200 g dýně hokaido200 g červené cibule1 dcl olivovévo oleje60 g celých mandlí100 g balkánského sýrasůl Jáhly propláchneme a dvakrát spaříme horkou vodou, poté uvaříme v trojnásobném množství osolené vody. Dýni zb
projít na článek