Květákový mozeček se dříve připravoval velmi často, ale poslední dobou z našich talířů téměř vymizel. Což je škoda, jídlo je to velmi chutné, rychle hotové a zdravé. Navíc mám zde tip jak si ho zpestřit, přidejte k němu jáhly.
Kdy a proč do svého jídelníčku zařadit oblíbenou bezlepkovou potravinu, kterou můžete připravovat na stovky způsobů? Jestliže ještě nejíte jáhly, dovolte nám, abychom vám je představili. Co jsou jáhly? Jáhly jsou malé žluté kuličky o průměru přibližně jed
projít na článek200 g jahel200 g kysaného zelí0,6 l vody200 g dýně hokaido200 g červené cibule1 dcl olivovévo oleje60 g celých mandlí100 g balkánského sýrasůl Jáhly propláchneme a dvakrát spaříme horkou vodou, poté uvaříme v trojnásobném množství osolené vody. Dýni zb
projít na článekV článku 9 pravidel pro letní mlsání s čistým svědomím jsme si řekli, jaká doporučení bychom měli v nejen v létě (ale nejlépe po celý rok dodržovat), abychom se cítili fit a mohli si i dopřát to, co máme rádi. Jaké záludnosti na nás v létě čekají a naopak
projít na článekCo je to histamin? Histamin je chemická látka zapojená do našeho imunitního systému, centrálního nervového systému a trávení. Jako důležitý neurotransmiter sděluje důležité zprávy z těla do mozku a je také součástí žaludeční kyseliny, která nám pomáhá roz
projít na článekJelikož jsem se hlavně zásluhou manžela stala milovnicí vysokohorské turistiky, ráda bych se s Vámi podělila o pár tipů, jak se vhodně stravovat během horské túry. Přesto, že pravděpodobně ne všichni z Vás chodí na dlouhé vysokohorské túry, ale spíše na j
projít na článek