Sekaná od babičky

Na pánev si rozpustíme trochu tuku, přidáme maso a nakrájenou cibuli a smažíme, dokud maso nezešedne. Přidáme lžíci mouky a vodu až se vytvoří hustá omáčka. Dochutíme kořením  a necháme vařit na mírném ohni cca 15 minut. Podáváme s nudlemi nebo s rýží.   Ingredience: 500 g Mleté hovězí maso, 2 Cibule 1 polévková lžíce mouky Voda Sůl Pepř Paprika  Rajský protlak nebo kečup Tuk na smažení The post Sekaná od babičky appeared first on Babiččiny recepty.

projít na článek

Sekaná

Sekaná pečeně je šťavnatý masitý pokrm, na řezu s viditelnými zrny slaniny a vepřového bůčku. Na povrchu je nazlátlé barvy s typickou kůrkou po pečení.

projít na článek

Pohanková sekaná

Když jsem poprvé narazila na tento recept, nechtěla jsem věřit, že ve finální podobě bude tak dobrý. Pohanka je velmi prospěšná surovina, proto toto jídlo určitě doporučuji: Na pohankovou sekanou budete potřebovat: pohanku kroupy (cca 1,5 hrníčku) 2 vají

projít na článek

Nejlepší maminky a babičky se rodí v těchto 3 znameních. Jsou požehnáním pro děti, ale i zbytek rodiny

Chystáte se na roli maminky a vaše matka tím pádem bude babičkou? Určitě se obě budete snažit být nejlepší. Faktem ale je, že některým ženám jdou tyhle role samy. Podívejte se, ve kterých znameních se rodí ty nejskvělejší maminky a babičky.

projít na článek

Babičky měly skvělý trik proti nadýmání. Než někam šly, žvýkaly toto koření. Máte ho v kuchyni a zabírá!

Kdo nikdy nezažil pocit nafouklého břicha, ať hodí kamenem. Nadýmání nám může velice znepříjemnit náš život. Pokud jde i o váš problém, pak rozhodně čtěte dál. Naše babičky totiž znaly skvělý trik, jak se nadmutého břicha nadobro zbavit.

projít na článek

Vánoční hrachová polévka od babičky

Štědrovečerní, vánoční hrachová polévka se podává všude tam, kde moc nechutná rybí ;). Hrachová polévka... Příspěvek Vánoční hrachová polévka od babičky pochází z Videorecepty

projít na článek