ŠvP aneb CESTA KOLEM SVĚTA

DEN DRUHÝ - úterý 14.6.2016Celý den pobýváme v Brazílii . Dopoledne bylo potřeba rozhýbat veškeré končetiny, a tak se soutěžilo v pavoučích disciplínách na malé lanové překážkové dráze.

projít na článek

Se Santou kolem světa!

Santa Claus je ve světě populární postava stejně jako náš Mikuláš. Na rozdíl od něho to není vždy starý kmet sbílými vousy. Leckde dokonce sportuje PŘEČÍST ČLÁNEK The post Se Santou kolem světa! appeared first on Exoticky.cz.

projít na článek

CESTA NA MISTROVSTVÍ SVĚTA ROTVÍKŮ DO ŠPANĚLSKA

Kamarádka Ilona byla jedním z doprovodných účastníků MISTROVSTVÍ SVĚTA VE ŠPANĚLSKU a myslím, že by bylo škoda, abych si tento pěkný mail nechala jen pro sebe.

projít na článek

NEEXISTUJE CESTA, KTERÁ TĚ NEZMĚNÍ

V cestování nejde jen o opouštění domova, ale ve své podstatě hlavně o opouštění své každodenní rutiny. Cestovat pro mne znamená objevovat i nacházet věci, které by mne možná ani nenapadlo hledat. Efekt svobodnější mysli, která se při tom rajzování otev

projít na článek

Se psem na stejné vlně

Aneb jaký pán, takový pes.  Všichni výcvikáři tento typ psovoda s negativním myšlením znají a věřte, není lehké přesvědčit psovoda a vysvětlit, že tudy cesta nevede. Pokud se nechce učit psovod nenaučí se nic ani jeho pes. 

projít na článek

Perly aneb životní moudra mých zákazníků

Při stříhání se semele se zákazníky každé téma, pár opravdových perel jsem tu vybrala, snad vás rozesmějí a třeba nějaké to moudro i pomůže. Děkuji všem, co se zde poznají a doufám, že se nebudou zlobit, ale ono to prostě musí do světa.........

projít na článek