Krkovice - nejlepší recepty. Langoše z bílého jogurtu. Jelení guláš. Hrnková bábovka. Slepice na paprice – recepty. Tvarohový krém do dortu. Výpis z katastru nemovitostí podle jména. Srnčí guláš. Dušená kapusta. Rajská polévka z protlaku. Pečené vepřové koleno.
Zamiokulkas se v současnosti řadí mezi nejoblíbenější pokojové rostliny. I když jde o exotickou rostlinu, jeho pěstování není náročné.
Šatní místnost je snem řady lidí, které přitahuje možnost mít své oblečení prakticky a přehledně uspořádané na jednom místě. Část lidí si tento svůj sen rozhodne i splnit a pak jen záleží na tom, jakou šatnu si do svého domova zvolí.
Bramboračka je skvělá polévka, zvláště pak, pokud do ní použijeme vlastnoručně nasbírané houby (čerstvé nebo sušené). Jedná se zpravidla o bílou, zahuštěnou polévku.
Málokterá italská omáčka je tak slavná jako ta boloňská, chcete-li, jako omáčka bolognese. Klasicky se podává a nejlépe také chutná s čerstvými těstovinami tagliatelle, případně s tortellinami. Se špagetami ji v Boloni nikdy nejedli, tento zvyk se stal po
Na co je kopřiva dobrá, a jak ji trhat, abychom se nepopálili?
Lámete si hlavu, co zase vařit, aby to bylo dobré, a také pokud možno zdravé a laciné? Mám pro vás dvě vychytávky.
Tíži v nohou asi zná každá kuchařka, prodavačka, kadeřnice… Dlouhé stání nohám neprospívá. Co naopak prospívá, je pohyb - chůze, nejlépe někde v přírodě, a dále plavání, jízda na kole. A také jedna specialita.
Amoratia rusticana - pro chuť i proti bakteriím. Tato květina je k snědku, ochutnejte. Stojí za to.
Ztráta listů opadavých stromů je v přírodě jev opravdu nápadný a pravidelný. Listnaté stromy shazují na zimu listí, aby předešly nežádoucím ztrátám vody v období, kdy je voda hůře dostupná, protože mrzne. Před opadnutím dojde k jejich zbarvení, což je způ
Vřes a vřesovec jsou si svým keříkovým vzrůstem i květem vyšlechtěným od bílé po fialovou a červenou podobné. Pravidelný řez zajistí bohaté kvetení a pěkný vzhled rostlin po dlouhá léta.
Švestky vyžadují poměrně důkladnou prořezávku, pokud mají optimálně plodit a těšit se co nejlepšímu zdraví.
Uzená drůbež je velmi chutná, její příprava je sice zdlouhavá, ale požadovaný pokrm lze připravit i v podmínkách bytu bez udírny.
Systém pro vysoušení zdiva a odvlhčení objektů je založen na elektrofyzikálním principu osmózy. Pomocí ve zdivu instalovaných katod a anod je permanentně vytvářeno umělé elektromagnetické pole, které zabraňuje zpětnému vzlínání vlhkosti do konstrukcí obje
Moučníky z listového těsta nejsou nikterak náročné na přípravu, tedy za předpokladu, že máme již listové těsto připravené.