Nabízíme exkluzivní výběr stařeného hovězího masa z celého světa. Celé šály stařeného masa jsou bezpečně zavakuovány a odesílány v termoboxu až k vám domů.
Není na tom nic složitého, stačí se držet tří základních kroků a pamatovat si pravidlo 2 minut. Steak pokojové teploty vkládáme na rozpálenou pánev/gril. ⦾ Grilujeme 2 minuty z každé strany. ⦾ Po vyjmutí z pánve necháme 2 minuty odpočinout pod alobalem.
WA – japonský, GYU – skot čili jednoduchý překlad je japonský skot. V Japonsku nalezneme čtyři plemena. Kobe je regionální značka hovězího masa, které pochází z Japoského černého plemene, který se narodil, vyrostl a byl poražen v prefekturátu Hjógo (část
Všelijaké návody jak zaručeně poznat správně propečený steak se na internetu rojí jako odborníci na víno po návštěvě Moravy. I když my si obvykle vystačíme s pravidlem 2 minut zde, sepsali a vyzkoušeli jsme pro vás ty nejzajímavější tipy.
Připravte si tuňákový steak pěkně doma. V tomto receptu vám povíme pár rad, kterými byste se měli řídit, abyste dosáhli skvělého výsledku.
Připravit si doma skvělý steak z hovězí svíčkové alias tenderloin není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí svíčkovou, abyste vždy dosáhli chutného výsledku.
Připravit si doma dokonalý rib-eye steak není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí vysoký roštěnec, abyste vždy měli nádherně šťavnaté a chutné masko.
Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. V tomto článku vám ukážeme osvědčené metody, jak připravit rump steak snadno a rychle.
Tuhle omáčku proslavila po celém světě její výrazná chuť, která skvěle doplní vaše steaky. Není nutné ji používat jenom jako omáčku, hodí se i jako marináda, nebo si do ní namáčejte opečený chleba.
Hořčice a hovězí steak jsou kombinací, kterou prostě musíte vyzkoušet. V receptu se naučíte hořčičný dip ke steakům, který by měli zkusit všichni, kteří hledají nové chutě.
Pepřová omáčka ke steakům je kulinářský poklad, který ocení každý milovník masa. V receptu se dočtete, jak si připravit pepřovou umáčku, která posune vaše kulinářské umění zase o kousek výše.
O chřestu toho už bylo napsáno dost, takže se nebudeme příliš rozepisovat: jen pár zajímavostí, jednoduchý návod na přípravu a typ, kde se o chřestu dozvíte víc.
Králem všech stejků je bez pochyb hovězí T-Bone. Jeho název vychází z kosti ve tvaru T , která je zasazena mezi dvě velmi odlišné části masa, z nichž každý sám patří k nejlepším kusům na grilování vůbec.
Chcete ochutnat jedno z nejlepších hovězích z USA? Doporučujeme určitě vyzkoušet jedno z mas od firmy Greater Omaha, která je proslulá svou konzistentní kvalitou. V naší nabídce naleznete Ball Tip steak (část ořechu), Striploin steak (nízký roštěnec) a Kn
Odborně řečeno maso označujeme kosterní svalovinu zvířat. Svaly jsou potřeba k pohybu zvířete. Ty, které jsou využívány více, bývají tužší. Naopak méně využívané svalstvo bývá zpravidla křehčí.