JAK SPRÁVNĚ MÝT PRKÉNKO OD SYROVÉHO MASA?

Pořádně vyčistit prkénko je na vaření a následném úklidu snad ta nejtěžší část práce. Vezmeme mycí přípravek, horkou vodu, houbičku a pořádně drhneme. Popřípadě jej opláchneme a dáme do myčky. Myslíte si, že to stačí? Pak jste podle vědců na omylu. nebezpečných bakterií jste se nezbavili.

projít na článek

OMEZTE KONZUMACI ČERVENÉHO MASA

Červené maso je obviňováno z mnoha stran, že jeho konzumace má vliv na vznik karcinomů, zejména KOLOREKTÁLNÍHO (rakovina konečníku) . Jedná se o nejrůznější zdroje i formy červeného masa - čerstvé, mleté, mražené, hovězí, vepřové, telecí a skopové. Obzvlá

projít na článek

Nové polypropylenové (PP) misky na maso

Petruzalek Group začala s novou výrobou polypropylenových (PP) výrobků v Hatvanu, v Maďarsku. Nové polypropylenové misky na maso jsou funkční a univerzální, s důrazem na estetiku a design. Maso, ryby a drůbež jsou hlavní složky našich jídel. Proto je

projít na článek

Jak správně běhat?

Jak správně běhat? O tom se už napsalo mnoho článků i knih. Pojďme se i my nad tím, jak správně běhat, zamyslet. Co by mělo být jako první při tom, jak správně běhat? První důležitou věcí,jak správně běhat, je vybrat správnou obuv. Při běhu nám musí obuv

projít na článek

Zavírací prořezávací pilka - oliv,černá

Zavírací prořezávací pilka pro řezání suchého i syrového dřeva v outdoorovém provedení. Pilka je v černo olivové barvě. Pogumovaná protiskluzová rukojeť umožňuje bezpečné a pohodlné držení. Bezpečnostní pojistka zajišťuje pilu v otevřené i zavřené poloze.

projít na článek

Pomazánka z uzeného masa nejen pro mlsné jazýčky 

Čeká vás návštěva nebo jen nevíte, co připravit k večeři? Můžete zkusit snadnou pomazánku z uzeného masa. Není náročná na čas ani přípravu a skvěle se hodí také na přípravu silvestrovských chlebíčků! V receptu záměrně neuvádíme poměr jednotlivých suro

projít na článek