200 g quinoi200 g rýže basmati80 g sušených rajčat,200 g hlívy ústřičnésvazek naťové cibulky,5 snítek bazalky5 snítek hladkolisté petrželky1 citron4 stroužky česnekuUrčeno pro 4 porce. Na rozehřátém olivovém oleji orestujeme nasekanou naťovou cibulku a česnek. Zvlášť podusíme na oleji do měkka najemno pokrájenou hlívu ústřičnou. Smícháme s cibulkou a česnekem a přidáme pokrájená sušená rajčata a zvlášť uvařenou rýži a quinou. Promícháme a dochutíme čerstvou bazalkou, koriandrem nebo petrželkou, přidáme kůru z citrónu. Dochutíme solí a pepřem, případně citronovou šťávou.
Guláš patří k české kuchyni asi odjakživa. To však neznamená, že musí být nutně připraven z masa a podáván s houskovým knedlíkem. Zkuste odlehčenou, veganskou variantu a uvidíte, že vám zachutná. Příprava je snadná a rychlá. Budete potřebovat (asi n
projít na článekRýže je kulturní symbol a základní ingredience (nejen) asijských kuchyní. Každý rok se ve světě zkonzumuje přes 740 miliónů tun rýže, řadí se totiž mezi třetí nejčastěji pěstovanou surovinu. Rýže [...] The post Jak uvařit rýži? appeared first on Vše pro B
projít na článekTartare di tonno 255 Kč Tuňákový tatarák s avokádem, mangem, šalotkou, rajčaty, petrželkou a koriandrovým dresinkem
projít na článekNikdo nemá rád vyhazování jídla, proto většina z nás schovává zbylou rýži na následující den. Málokdo ví, že ohřívaná rýže je riziková a hrozí po ní otrava. A proč je konzumace rýže další den nebezpečná? Syrová rýže může obsahovat vý trusy bakterie z
projít na článekVyrobte si originálny svietnik alebo kvetináč na menšie kvetiny. Ozdobte ho sušenými kvetmi. Added by: kreativneruky Tags: ,svietnik,navod,napad,leto,kvety,dekoracia,vaza,decoupage, Date: 2024-06-20
projít na článek