Krkovice - nejlepší recepty. Langoše z bílého jogurtu. Jelení guláš. Hrnková bábovka. Slepice na paprice – recepty. Tvarohový krém do dortu. Výpis z katastru nemovitostí podle jména. Srnčí guláš. Dušená kapusta. Rajská polévka z protlaku. Pečené vepřové koleno.
Perníkové koření je snad nejvíce voňavé koření, které se používá. Voní vánočně, rodinnou pohodou, babiččinou kuchyní. Receptů na perníkové koření jsou stovky, každý se trochu liší. V některých zemích se přidává třeba trocha mletého černého pepře, jinde pe
Listový špenát se v poslední době řadí mezi velmi populární zeleninu, která má navíc opravdu blahodárné účinky na náš organismus.
Pokojové ibišky mají atraktivní květy různých barev a tvarů, a tak zcela jistě rozzáří každý kout vaší domácnosti.
Hovězí kýta se řadí mezi kvalitní maso, je vhodná pro mnoho tepelných úprav, jako je například dušení, pečení nebo minutková úprava. Kýta se dělí na několik částí. Hovězí maso obsahuje oproti vepřovému více stopových prvků a vitamínů.
Jedná se o pomazánku připravenou z avokáda, která je doplněna o další ingredience. Tato pomazánka je vhodná i pro vegetariány a má velkou nutriční hodnotu.
Focaccia je druh italského chleba ve tvaru čtverce. Je to velmi nadýchané chlebové pečivo potřené na povrchu olivovým olejem.
B.L.T. toast je americká specialita, která je podávána v rychlém občerstvení. Charakteristické složení jsou dva plátky toastů, mezi které se vkládá slanina, hlávkový salát a rajče.
Okurkový salát se připravuje ze salátových okurek, které se strouhají a dochucují kořením a mohou se přidat i další ingredience.
Číslo popisné popisuje konkrétní budovu mající charakter trvalého bydlení. Toto číslo je pro danou obec či město nezaměnitelné, protože je pouze jediné.
Skopové maso se v našich zeměpisných šířkách netěší zrovna extrémní oblibě. Možná je to dáno jeho specifickou chutí a vůní.
Věšák na klíče by měl sloužit k přehledné a logické organizaci klíčů. Každá rodina tak má svůj vlastní styl, který používá a který vyhovuje právě jí.
Jedná se o výborný guláš, který se připravuje z krůtího masa, takže je nejen velmi chutný, ale i zdravý a dietní.
Jehněčí maso se vyznačuje řídkou, vodnatelnou, narůžovělou svalovinou s nažloutlým tukem.
Bábovka s pudinkem je zajímavý a velmi chutný moučník, navíc jeho příprava není nikterak náročná.