E-shop nabízí kvalitní ryby a mořské plody. Koupit lososa, krevety, ryby pro sushi, chobotnice. Nizké ceny, nákup ryb online a dodej domů.
Jarní závitky s lososovou náplní Lososi filet opláchneme studenou vodou, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme 5 minut uležet. Pak filety osolíme a opepříme. Připravenou rýži sushi rozdělíme na plátky těsta a naplocho přitlačime. Lososi filet p
Rychlé závitky s kraby a kaviárem Předvařené hnědé kraby pokapeme citronovou šťávou a necháme 10 min uležet. Plátek nori položime hladkou stranou dolů na bambusovou podložku, stejnoměrně na něj rozdělíme připravenou rýži suši a trochu ji přitlačíme. P
Úhoří sushi s omáčkou nicume Uhori filety položíme kůží dolů do vařici kořeněné omáčky z vývaru daši, sójové omáčky, rýžového octa, mirinu a cukru a asi 8 minut povaříme. Rybu vyjmeme, necháme zchladnout a nakrájíme na 10 kousků. Polovinu plátku nori n
Pečené baltické sledi s citronem a oreganem Jeden z citronů nakrájíme na kolečka, z druhého ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Baltické sledi upravíme v jedné vrstvě na pekáč nebo do zapékací mísy, proložíme je kolečky citronu, pokapeme citronovou šťávo
Špízy s tuňákem a třešňovými rajčaty Maso z tuňáka nakrájíme na kostky o hranách 2-3 cm. Cibule nakrájíme po délce na 6 klinků. Maso a zeleninu rozdělíme na 8 dřevěných špejli, namočených předem na 30 minut do studené vody, aby neshořely. Špízy rozložím
Nigiri-sushi s tuňákem Filet z tuňáka saku opláchneme ve studené vodě a osušíme. Strany rovně zařízneme a rybí filet nakrájíme přes vlákna na 8 tenounkých, pokud možno stejně velkých plátků o velikosti asi 3 x 5 cm. Jednu stranu rybích plátků lehce potř
Hoso-maki s okurkou, mrkví a rybou Pestrá trojice, která nelahodí pouze oku: po třech variacích suši s různými vynikajícími náplněmi se probudí chuť na něco víc. Mrkve očistíme, oloupeme a nakrájíme na asi 1 cm silné nudličky. Saké povaříme se 3 lžícemi
Nigiri ze slávek jedlých s petrželí Slávky slijeme a necháme v cedníku dobře okapat (místo nakladáných slávek můžete použít syrové slávky, uvařené, osolené, opepřené a posypané muškátovým oříškem) Petržel omyjeme a osušíme. Několik lístků dáme stranou
Temaki s krevetami a pestrou zeleninou Lusky očistíme, omyjeme a podélně rozpůlime. Mrkve a ředkve oloupeme. Mrkve podélně rozpůlime, ředkve nakrájíme na asi 7 cm dlouhé a ¹/, cm široké proužky a lehce osolime. Proužky mrkve a lusky povaříme asi 1 minu
Hejk na víně Mouku nasypeme na velký talíř, osolíme a opepříme. Plátky hejka přitlačíme kůží dospod do ochucené mouky, nadbytečnou mouku setřepeme. V kastrolu, který lze dávat do trouby, rozehřejeme olej na vysokou teplotu, přidáme plátky ryby kůží dosp
Nákyp s krabím masem Formu na nákyp o objemu 1,5 I vytřeme důkladně máslem a vysypeme strouhankou. Nadbytečnou strouhanku setřepeme a formu postavíme na plech na pečení. V rendlíku rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a za občasného zamíchání ji opékáme 8
Tempura Krevety mírně nařízneme na spodní straně, aby se při smažení nekroutily. Z kroužků z kalamárů odstraníme blány. Směs na tempuru smícháme s vodou podle návodu na obalu. Získáme těstíčko s hrudkami a bublinkami. Nesnažte se připravit hladké těstíč
Gravlax Lososa opláchneme studenou tekoucí vodou a osušíme papírovými utěrkami. Jeden plátek položíme kůží dospod do mísy a nalijme vodku ze strany filé, okamžitě se vstřebá. Kopr, mořskou sůl, cukr a čerstvě mletý pepř smícháme v misce a směsí rovnomě
Sladkokyselý mořský okoun Připravíme 2 čtverce o stranách dlouhých zhruba 40 cm z papíru na pečení a 2 stejně velké čtverce z alobalu. Ananasovou šťávu, cukr, ocet, badyán a rajčatovou šťávu přivedeme k varu a 1-2 minuty povaříme. Škrob rozpustíme v t
Sezamovo-sójový dresink Na středním plameni smíchejte v kastrolu sezamový a rostlinný olej. Až se olej rozpálí, přidejte česnek a osmahněte dozlatova. Nesmíte ho spálit! Kastrol odstavte z plotny a vyjmete česnek, osušte ho na papírové utěrce. Můžete h