Několik desítek receptů na segedínský guláš v klasických i neotřelých moderních úpravách. Součástí každého receptu je také tabulka výživových hodnot.
Představujeme recept na segedín podle Ivana Vodochodského (mimo jiné známý televizní kuchař). Doba přípravy 3 hodiny Porce Pro 6 osob (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 600 g vepřového bůčku, nebo plece 400 g bílého
Připravíme si pálivou verzi tohoto legendárního jídla. Doba přípravy 2 hodiny Porce Pro 5 až 6 osob (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 750 g vepřového masa 1 kg bílého kysaného zelí 100 g slaniny 300 ml zakysané sme
Pro milovníky bezmasé kuchyně přinášíme vegetariánský recept s tempehem. Doba přípravy 1 hodina Porce Pro 4 osoby (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 200 g tempehu (může být uzený, nebo marinovaný) 500 g kysaného bílé
Jeden z klasických a léty prověřených receptů. To je původní verze podle Eleka Magyara. Doba přípravy 2 hodiny (den na odležení) Porce Pro 4 osoby (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 800 g vepřového masa 300 g kysanéh
Jednoduchý a chutný recept z vepřové kýty. Doba přípravy 80 minut Porce Pro 4 osoby (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 700 g vepřové kýty 700 g kysaného bílého zelí 250 ml smetany na šlehání 3 ks cibule 4 lžíce sádla
Z hlediska použitého druhu masa ne příliš typický, přesto však vynikající recept z hovězí kližky. Doba přípravy 80 minut Porce Pro 5 až 6 osob (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 1 kg hovězí kližky 1 kg bílého kysanéh
Hledáte-li vegetariánskou alternativu tohoto skvělého jídla, pak oceníte tento sojový recept. Doba přípravy 90 minut Porce Pro 3 až 4 osoby (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 100 g kostek sojového masa 500 g bílého k
Přinášíme tradiční maďarský recept. Doba přípravy 2,5 hodiny Porce Pro 6 osob (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 1,5 kila vepřové plece 1,5 kilo bílého kysaného zelí 300 ml smetany s vysokým obsahem tuku (ideálně 30%
Recept podle Marie Sandtnerové, ikony české kuchyně a českých kuchařek. Doba přípravy 1,5 hodiny Porce Pro 5 až 6 osob (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 1 kg vepřového bůčku 300 g bílého kysaného zelí 70 g cibule 40
V tomto receptu si představíme, jak uvařit toto jídlo podle Romana Vaňka. Doba přípravy 2 hodiny Porce Pro 5 až 6 osob (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredience 1 kg vepřové plece 500 g bílého kysaného zelí 1,5 l vývaru 250